Dog Site - Dog Stuff
Dog Forum | Dog Pictures

Go Back   Chazhound Dog Forum > Dog Forum News > The Fire Hydrant


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11-30-2011, 11:23 AM
Miakoda's Avatar
Miakoda Miakoda is offline
Top Dog
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7,663
Exclamation

I had a Samsung smartphone through ATT. I could not use that SIM in my iPhone.
__________________
The Hokey Pokey. That's what it's all about.
Reply With Quote
  #12  
Old 11-30-2011, 11:45 AM
-bogart- -bogart- is offline
Member of WHODAT Nation.
 
Join Date: Jun 2008
Location: South East Louisiana
Posts: 3,183
Default

for an iphine to be used on an outside carrier it has to be jailbroken. do a google search , it is almost easy . also craigslist around here advaetises jailbreaking for like 15.00. when it is jailbroken then you can get a GSM sim card to use.

There are several carriers who use GSM cards , the biggest is T-Mobile.
You can get cheaper ones online , just google GSM sim cards.
Reply With Quote
  #13  
Old 11-30-2011, 12:03 PM
JacksonsMom's Avatar
JacksonsMom JacksonsMom is offline
Top Dog
 
Join Date: Nov 2009
Location: Maryland
Posts: 8,328
Default

I think AT&T is offering the 3GS for free for a lot of people. So that definitely sounds like a rip off! But I guess if you are not getting the contract and all that.
__________________
Brit & Jackson
~ It's Beginning To Look A Lot Like Christmas ~

Reply With Quote
  #14  
Old 11-30-2011, 02:11 PM
Miakoda's Avatar
Miakoda Miakoda is offline
Top Dog
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7,663
Default

Bogart, I've never had any carrier than Bellsouth/Cingular/ATT. I still have my very first car phone....the giant suitcase analog phone! Lol

I still couldn't use a SIM from my previous phone for my iPhone.
__________________
The Hokey Pokey. That's what it's all about.
Reply With Quote
  #15  
Old 11-30-2011, 03:53 PM
RedHotDobe's Avatar
RedHotDobe RedHotDobe is offline
aka RedHotBabe
 
Join Date: Jun 2004
Location: Maryland
Posts: 4,366
Default

Quote:
Originally Posted by Miakoda View Post
I had a Samsung smartphone through ATT. I could not use that SIM in my iPhone.
Which iPhone do you have? The 4 uses a microSIM, which would mean your regular SIM card wouldn't work. I don't know if that's what happened in your case, but it's a guess.

Quote:
Originally Posted by -bogart- View Post
for an iphine to be used on an outside carrier it has to be jailbroken. do a google search , it is almost easy . also craigslist around here advaetises jailbreaking for like 15.00. when it is jailbroken then you can get a GSM sim card to use.

There are several carriers who use GSM cards , the biggest is T-Mobile.
You can get cheaper ones online , just google GSM sim cards.
I wouldn't pay someone to jailbreak it. It's so completely simple, especially if you have someone walk you through it.

Why would she need to buy a new SIM card? She should already have one.
Reply With Quote
  #16  
Old 11-30-2011, 04:06 PM
-bogart- -bogart- is offline
Member of WHODAT Nation.
 
Join Date: Jun 2008
Location: South East Louisiana
Posts: 3,183
Default

you can get micro sim cards also . the main question is what carrier do you have now and do they use GSM sim cards instead of CDMA ones.

If it is CDMA then it wont work. Any GSM sim will. to find out what kind you have google it.

the 3gs use standard size sim cards . i have a t-mobile one in a 3gs right now. the new 4 and 4s use the micro ones , and you can get a sim trimmer.
Reply With Quote
  #17  
Old 11-30-2011, 04:10 PM
-bogart- -bogart- is offline
Member of WHODAT Nation.
 
Join Date: Jun 2008
Location: South East Louisiana
Posts: 3,183
Default

Quote:
Originally Posted by Miakoda View Post
Bogart, I've never had any carrier than Bellsouth/Cingular/ATT. I still have my very first car phone....the giant suitcase analog phone! Lol

I still couldn't use a SIM from my previous phone for my iPhone.
probably because your phone is locked. is it jail broken?
att and the others use a program on there iphones that do not allow outside carriers to use the phone for there signal. the software on the phone is modified to be able to use it with other gem carries. that is probably why you could not use it.

send the suitcase to the museum ! lol i saw one not long ago and was marveling how cool i used to think they where , now i am shocked anyone would lug one around!
Reply With Quote
  #18  
Old 11-30-2011, 04:12 PM
RedHotDobe's Avatar
RedHotDobe RedHotDobe is offline
aka RedHotBabe
 
Join Date: Jun 2004
Location: Maryland
Posts: 4,366
Default

If she has a SIM card currently, it has to be GSM. CDMA doesn't use SIM cards.

Google says Telus uses GSM for 3G, and CDMA for 2G. Which meeaaans... If you're not in a 3G service area, the phone isn't going to work. (Last part directed at AgilityPup, lol.)
Reply With Quote
  #19  
Old 11-30-2011, 05:14 PM
-bogart- -bogart- is offline
Member of WHODAT Nation.
 
Join Date: Jun 2008
Location: South East Louisiana
Posts: 3,183
Default

LOL good catch , i dont really know much about the cdma phones , as i was looking to use the iphone on the cheap and googled the heck out of GSM.
Reply With Quote
  #20  
Old 11-30-2011, 05:36 PM
AgilityPup's Avatar
AgilityPup AgilityPup is online now
Agility freak!
 
Join Date: Aug 2006
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 5,234
Default

I know SO little about iPhones, and phones in general, lol. I know I have an iPod touch and I LOVE it. So... I just assume I'd like an iPhone.

The current phone I have is this one... so if any of that information about SIM cards and stuff helps... https://shop.koodomobile.com/koodo-c...dKHLGP500.html
__________________

Zoey - Mini Aussie / Psyche - Border Collie / Simi - GSD
Forever Missed Bella - GSD [03-11-07 - 09-17-10]
Going For 'Good Dog!' Blog
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.


1997-2013 Chazhound Dog Site